Drikkesekk Phantom LR 24


Art.nr. CB13550020
Minste antall: 1 Stk

Dette er en ski-/snowboardsekk med plass til alt du trenger for en dag på fjellet. Phantom LR har et stort pakkvolum, og flere smarte løsninger på rominndeling og oppbevaringslommer. Eksempelvis har den en fleecekledd lomme til skibriller, slik at du unngår at de ripes opp. Sekken har en dedikert lomme til søkestang og spade, og i tillegg har den egen lomme til vått utstyr. Sekken har også utvendige festepunkter med mulighet til å feste hjelm og ski/snowboard.

Phantom sitter stabilt på ryggen selv i krevende terreng med mye bevegelse, takket være hoftebelte og brystreim. Sekken leveres med komplett Crux Lumbar Reservoir - drikkesystem. Lumbar - drikkebeholderen sørger for at vekten sitter lavt ned, og tett på, ryggen for økt stabilitet. Det nye Crux - drikkesystemet leverer 20% mer vann per slurk, har et ergonomisk håndtak for enklere refill og er selvforseglende etter hver slurk. Therminator - selen isolerer drikkeslangen slik at vannet ikke fryser.

21 liter pakkvolum + 3 liters drikkebeholder. Vekt: 1,1 kilo.

Pris 1760,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Camelbak®

CamelBak startet med en oppfinner som het Eidson (ikke Edison). Det store gjennombruddet kom, i 1988, da han rett og slett angrep problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virker logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

CamelBaks ideer og innovasjoner vokser fortsatt ut fra denne tilnærmingsmåten. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet ? mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv ? har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.


Vis samtlige produkter fra Camelbak®
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

Clique
Basic Backpack
Basic Backpack

Fra 83,00 kr

Clique
Smart Backpack
Smart Backpack

Fra 62,00 kr

Clique
2 In 1 Bag 25l
2 In 1 Bag 25l

Fra 472,00 kr

Clique
2 In 1 Bag 75l
2 In 1 Bag 75l

Fra 577,00 kr

Clique
2 In 1 Bag 42l
2 In 1 Bag 42l

Fra 524,00 kr